We werden GEK van onze puppy …

Loki, is een puppy. Het is een kruising tussen een Labrador en een Beagle. Op zicht een lieve hond, maar we werden ook een beetje gek van hem. Omdat wij werken en onze dochter naar school gaat, moet Loki ’s nachts in de Bench slapen en ook overdag een paar uurtjes als wij niet thuis zijn. Daarom hebben we ook speciaal voor deze hond gekozen, want met 75% Labrador in zijn bloed moet hij hier normaal gezien tegen kunnen.

Het probleem.
Ieder keer als we ’s morgens wakker werden of als we terug kwamen van het werk werden bij begroet door een enthousiaste hond, maar ook een volle Bench met ontlasting. ’s Avonds is Loki altijd onrustig. Hij wilt continue uit, maar eenmaal buiten doet hij niks. En dat terwijl we veel met hem wandelen en uitgaan. Ook mag hij, als we thuis zijn, lekker rond lopen.

Nadat we dachten alles geprobeerd te hebben, hebben we contact opgenomen met Godfried. We werden uitgenodigd voor een consult, samen met Loki. En tijdens een goed analyserend gesprek heeft Godfried met ons een stappenplan uitgewerkt. Dit te samen met een nieuw voedingsadvies, een kleinere Bench en diverse tips voor het uitlaten. Na 1,5 week merkten we al verbetering en nu 4 weken later kunnen we stellen dat het probleem is opgelost. De Bench is en blijft schoon en hond is meer op zijn gemak en veel rustiger geworden.

Wij zijn Godfried dankbaar voor zijn goede adviezen en begeleiding. En natuurlijk nog dankbaarder zijn we dat we weer een lieve gezellige pup/hond terug hebben gekregen !
Problemen met uw hond ? Niet lang helle, Godfried belle !