Puppycursus Hondenschool Limburg

woensdagavond en zaterdagochtend

Werken aan een perfecte relatie tussen jou en je puppy staat bij onze hondenschool centraal. En daarmee is de puppycursus van Hondenschool Limburg anders dan bij collega hondenscholen. Je gaat vanaf nu vele jaren samenleven in één gezin. En dan is het van het grootste belang dat je een goede relatie opbouwt. Alsof het een ouder-kind relatie is. Dat is onze overtuiging en visie.

Jong geleerd is oud gedaan. Je kunt daarom élke week beginnen.

Puppy’s leren door op een ontspannen, speelse en leuke manier met elkaar kennis te maken. Elkaar ontdekken en oefenen met gedrag naar elkaar toe, zonder dat er veel ‘moet’. Dat is de beste manier.

Opvoeden en plezier maken


De kersverse baasjes moeten daarentegen wel al veel leren. Want je puppy opvoeden tot een leuke hond, dat gaat niet vanzelf. Jij moet léren opvoeden én opvoeden tegelijkertijd!  We weten als geen ander hoeveel vragen er op je pad gaan komen. En daarom bieden we uitgebreide ondersteuning.
Al meer dan 25 jaar is Godfried Dols dé puppy-opvoed-specialist van Limburg. Hij gaat je met al je vragen helpen! De puppycursus is informatief, bied verrassend praktische tips en adviezen. En is bovenal gezellig. Natuurlijk kom je samen met je puppy in een veilige en hygiënisch verantwoorde omgeving op cursus.

Vanaf welke leeftijd?


Je kunt met je puppy al vanaf de leeftijd van 8 weken aan de cursus voor puppy’s deelnemen.  Ook al heeft je hondje dan nog niet alle entingen gehad. Dat hebben we afgestemd met dierenartsen; het is helemaal veilig. Wel vragen we je voor je puppy een zogenaamde ‘neusenting’ tegen kennelhoest te regelen. Vraag dat even na bij je dierenarts.

Oh ja, natuurlijk zijn ook je partner en kinderen van harte welkom op onze puppycursus!

Inhoudelijke informatie over de puppycursus

Onze aanpak:

  • Direct beginnen met je puppy. Start elke week, geen wachtlijst.
  • Boek Hondentaal van binnenuit’ krijg je op de eerste les
  • Deelname met puppy’s vanaf 8 weken
  • Zaterdagochtend in Sweikhuizen (9:30 – 10:30 uur)
  • Kennelhoestenting is verplicht. Wij adviseren een zgn. ‘neusenting’ omdat deze vrijwel gelijk bescherming geeft.
  • 5 lessen van 1 uur, zowel binnen als buiten.