PENSION (voor honden van cursisten)

Soms kan het voorkomen dat je ergens naar toe moet waar je hond niet mee kan. Denk aan een familiefeest, een weekendje weg of een langere vakantie in het buitenland. Thuis laten of bij een kennis onderbrengen is misschien geen oplossing. Misschien blijf je wel te lang weg, of kan je hond niet goed tegen het alleen zijn. De hond naar een pension brengen voelt misschien ook niet als een fijne oplossing. Je wil iets beters, meer zorg en aandacht voor je lieve huisgenoot door een deskundige.

Ben je cursist van onze hondenschool (of oud-cursist), dan kun je kiezen voor onze PENSION-OPVANG in huiselijke omstandigheden. Godfried Dols -de hondentolk- neemt de zorg en liefde voor je hond voor de duur van je afwezigheid van je over.
Er zijn slechts 1 of 2  plaatsingen gelijktijdig mogelijk (afhankelijk van ras en grootte). Daardoor kunnen we je hond ook alle aandacht geven die je wenst.

Basisvoorwaarden voor reservering:
Het is noodzakelijk dat je hond aan een aantal basisvoorwaarden voldoet.

   • De hond moet goed aan de bench gewend zijn!
   • Goed alleen kunnen zijn voor meerdere uren
   • Geen overlast veroorzaken: Niet blaffen, huilen, piepen of janken in de bench
   • Moet per sé zindelijk zijn! Indien tijdens het verblijf blijkt dat de hond toch niet (volledig) zindelijk is, levert dat veel extra werk op. Er wordt dan € 15,- per dag dat er overlast is extra aan zorgkosten berekend (Extra uitlaten, wassen dekens, wassen hond, bench reinigen, huis reinigen e.d.).

   • Zich sociaal gedragen t.o.v. honden en mensen (niet grommen, uitvallen, bijten. Ook niet incidenteel)
   • Reservering voor de periode dat je hond loops is of zal worden kan uitsluitend in overleg!

Is aan één van deze minimale voorwaarden niet voldaan dan is reservering niet mogelijk. Tijdige reservering is noodzakelijk.

Een veilig gevoel, want u weet dat hij in deskundige handen is. Daardoor kunt u met een gerust hart even met iets anders bezig zijn.

Lees hier de voorwaarden