Ons team

Godfried Dols

Godfried Dols

de Hondentolk ® Eigenaar / oprichter

Godfried Dols is oprichter van de Hondentolk ® (1993). Hij is internationaal opgeleid als professional hondentrainer. Hij is de enige dogtrainer in West Europa die erkend is door de Association of Pet Dog Trainers, de APDT in de USA.

In Geleen werkt hij als therapeut in Gedragspraktijk de Hondentolk ®.
Daarnaast is hij gediplomeerd energetisch therapeut en NLP coach. In zijn praktijk coacht hij eveneens mensen met persoonlijke levensvragen en emotionele, mentale of fysieke klachten.

Sinds 2009 is hij actief als beeldend kunstenaar en maakt beelden van het menselijk naakt in brons en marmer. Zijn atelier ligt in Sittard onder de naam Sittards Beeldhouw Atelier. Zie daarvoor www.godfrieddols.nl.

Meanne Köpp

Meanne Köpp

Team building

Hi! Mijn naam is Meanne, 28 jaar en woon in Sittard, samen met mijn vriend en Golden Retriever, genaamd Nora. Door de cursussen bij Godfried, die ik samen met Nora heb gevolgd, heb ik ervaren hoe leuk het is om samen met je hond aan de slag te gaan en nieuwe dingen te leren. Ik heb veel geleerd over de relatie tussen mens en hond, waardoor ik een nog betere band met Nora heb gekregen. Als lid van het HSL team, krijg ik de kans om mijn enthousiasme en grootste hobby met anderen te delen en dat vind ik natuurlijk hartstikke leuk!

Eva Römkens

Eva Römkens

Docent in opleiding

Hoi! Ik ben Eva, 28 jaar, en ik woon met mijn honden Castor & Pollux in Heerlen. Zij hebben beide met veel plezier en succes op hondenschool Limburg gezeten. Ik heb altijd veel van honden gehouden, en ik ben dan ook opgeleid tot dierenartsassistente en hondentrimmer. Ik vind het ontzettend leuk om mijn passie te delen, en als docent bij HSL hoop ik iedereen mee te nemen in mijn enthousiasme.

Yassmin Ben el Aouad

Yassmin Ben el Aouad

Social media manager

Hoi! Ik ben Yassmin, 26 jaar en woonachtig in Wijlre. Ik ben altijd al gek geweest op dieren, maar sinds wij Noortje (onze bruine labrador) hebben, heb ik echt een zwak gekregen voor honden en hondentraining. Samen wandelen en spelen zijn toch wel onze grote hobby’s en in mijn overige vrije tijd ben ik altijd wel creatief bezig op de één of andere manier.
Voor Hondenschool Limburg ben ik de persoon achter de diverse Social Media kanalen en zal ik af en toe uithelpen bij de organisatie als dat nodig is.