Ons team

Godfried Dols

Godfried Dols

de Hondentolk ® Eigenaar / oprichter

Godfried Dols is oprichter van de Hondentolk ® (1993). Hij is internationaal opgeleid als professional hondentrainer. Hij is de enige dogtrainer in West Europa die erkend is door de Association of Pet Dog Trainers, de APDT in de USA.

In Geleen werkt hij als therapeut in Gedragspraktijk de Hondentolk ®.
Daarnaast is hij gediplomeerd energetisch therapeut en NLP coach. In zijn praktijk coacht hij eveneens mensen met persoonlijke levensvragen en emotionele, mentale of fysieke klachten.

Sinds 2009 is hij actief als beeldend kunstenaar en maakt beelden van het menselijk naakt in brons en marmer. Zijn atelier ligt in Sittard onder de naam Sittards Beeldhouw Atelier. Zie daarvoor www.godfrieddols.nl.

Patricia Kooistra

Patricia Kooistra

Stagiaire docentenopleiding

Hoi! Mijn naam is Patricia en ik woon met mijn gezin en honden, border collie Murphy en Australia sheperd Taylor, in het prachtige Limburgse Heuvelland.
Naast mijn werk ben ik jaren actief geweest in de paardensport, één van mijn grote passies. Zo heb ik mijn paarden uitgebracht op wedstrijden en heb ik getraind en paardrijlessen gegeven.

Bij Hondenschool Limburg heb ik verschillende cursussen gevolgd. Daardoor ontdekte ik hoe leuk het is om samen met je hond te trainen, te werken en de band met je hond te verbeteren.

Als lid van het docententeam van Hondenschool Limburg hoop ik mijn enthousiasme te kunnen delen met fijne mensen en natuurlijk hun trouwe viervoeters.

Laura Grinfelds

Laura Grinfelds

Stagiaire docentenopleiding

Hoi, ik ben Laura, 30jaar en samen met mijn man, dochter en 2 honden -Roxy en Reggie- woon ik in Stein. Ik heb altijd veel van honden gehouden. Sinds ik met Reggie de cursus bij Hondenschool Limburg volg heb ik ervaren hoe leuk het is om met je hond aan de slag te gaan!

Ik wil jullie dan ook in mijn enthousiasme meenemen. Als docent wil ik cursisten en honden hetzelfde plezier laten beleven zoals ik dat bij Hondenschool Limburg ervaar met mijn honden.