Godfried Dols

Godfried Dols

de Hondentolk ® Eigenaar / oprichter

Godfried Dols is oprichter van de Hondentolk ® (1993). Hij is internationaal opgeleid as hondentrainer en is als enige dogtrainer in West Europa erkend door de Association of Pet Dog Trainers, de APDT in de USA.

In Sittard heeft hij zijn eigen praktijk als gedragstherapeut voor dieren. Daarnaast is hij gediplomeerd energetisch behandelaar en NLP coach. In zijn praktijk coacht hij eveneens mensen met persoonlijke levensvragen en emotionele, mentale of fysieke klachten.

Sinds 2009 is hij actief als beeldend kunstenaar en maakt bronzen beelden van het menselijk naakt. Zijn atelier ligt in Sittard onder de naam Sittards Beeldhouw Atelier. Zie daarvoor www.godfrieddols.nl

Leoniek Hermans

Leoniek Hermans

Docent

Leoniek Hermans, docent level 1.

Hallo,
ik ben Leoniek Hermans, ik ben moeder van 3 kinderen. Mijn beroep is musicus, ik geef mandoline- en klarinetles op diverse muziekscholen. Ook ben ik dirigente van enkele mandoline-orkesten en soliste bij verschillende groepen. Sinds 2008 hebben we twee groenendaelers Aska en Mara.
Mijn hobby’s zijn, behalve honden en muziek, lezen en wandelen. Ik ben er heel trots op deel te mogen uitmaken van het docententeam !

OPLEIDING DOCENT HONDENOPVOEDING

Ooit wel eens gehoopt docent hondenopvoeding te kunnen worden bij Godfried Dols Hondenschool? Zelf lesgeven en de speciale deskundigheid van de Hondentolk verwerven? Dat kan!

Godfried Dols Hondenschool en Gedragspraktijk hebben beiden een zeer goede naam opgebouwd. De school staat bekend om haar klantvriendelijke aanpak en gedegen maar ook leuke cursussen. De gedragspraktijk staat bekend om haar unieke aanpak en resultaten.

Binnenkort start in onze hondenschool de opleiding tot ‘Basisdocent hondenopvoeding’. De duur van de opleiding is bij benadering 12 maanden, mede afhankelijk van persoonlijke ambitie en tijdsinvestering. De minimum leeftijd voor deelname is 20 jaar. De opleiding kent per onderdeel examens, zowel voor theorie als praktijk. Aan de opleiding zijn kosten verbonden. Een specifieke vooropleiding en ervaring is niet vereist. Affectie met dieren is een must en het moet je leuk lijken les te geven en anderen te helpen hun hond op te voeden volgens onze werkwijze en ideeën.

Interesse?
Heb je interesse in een opleidingsplek? Bel dan om een afspraak te maken voor een vrijblijvend oriënterend gesprek met Godfried. In dit gesprek krijg je antwoord op alle vragen die je hebt.

Heb je ambitie en daadkracht? Vind je het leuk om met mensen te werken? Hou je van honden? Heb je interesse in deze opleiding? Meld je dan voor een oriënterend gesprek. Wie weet ben jij het die over enkele maanden in onze hondenschool zélf les mag geven.

OPLEIDINGSTRAJECT Basisdocent Hondenopvoeding level 1.

* Kijkstage puppystart- en puppybasiscursus.
* Praktijkstage puppystartcursus
* Praktijkstage puppybasiscursus.
* Rassenkennis van de meest voorkomende rassen.
* Kennis leerprincipes (theorie en praktijk), didactiek,
beroepshouding, gespreksvoering e.v.
* Algemene kynologische kennis.
* Na certificering ben je Basisdocent level 1.
* Bij gebleken geschiktheid kunt je uitgenodigd worden
om te assisteren bij het verhelpen van probleemgedrag.

Aanmelding: Godfried Dols 06-22227390