Nieuwsbrief-1 (16-11-2018)

 

Goedemiddag!

Hondenschool Limburg is in beweging, want naast de reguliere cursussen organiseren we elk kwartaal interessante en leuke activiteiten voor onze (oud)cursisten, zoals een groepswandeling, een fotoshoot, interessante workshops, een zomerse BBQ of een informatieavond over een interessant onderwerp waar je als hondenbezitter mee te maken krijgt.

Laat je verrassen en doe mee!

Ik wens jou en je lieve hond een leuke tijd toe!

Enthousiaste hondengroet,
Godfried Dols
de Hondentolk ®


Met grote regelmaat starten cursussen bij Hondenschool Limburg. Op veler verzoek gaan we vanaf 2019 de startdata van de cursussen vooraf bekend maken. Hierdoor weet jij precies wanneer je kunt starten met de volgende cursus. Wel zo prettig!

Wil je op dit moment meer informatie over de cursussen, dan kun je op de website van Hondenschool Limburg terecht:
Puppycursus (lees meer)
Basiscursus (lees meer)
Pubercursus (lees meer)
Gevorderdencursus (lees meer)

Wil je meedoen met één van deze cursussen? Schrijf je dan in op de website via de link achter de cursus.
Schrijf hier in voor een cursus

Elk jaar organiseert Hondenschool Limburg vele leuke en interessante activiteiten voor haar cursisten. Nu het einde van 2018 in zicht komt hebben we twee activiteiten daarop afgestemd. We hopen je welkom te kunnen heten en wensen je veel plezier!

Informatieavond vuurwerkangst

De jaarwisseling komt er weer aan. De dagen daaraan voorafgaand en volgend zijn elk jaar weer traumatiserend voor honden. De totaal onverwachte knallen van vuurwerk hebben een enorme impact op honden. Ze worden angstig, kruipen weg, zijn totaal van slag, kruipen onder het bed of in een hoekje. Helemaal dramatisch wordt het wanneer de hond per ongeluk wegvlucht. Dat wil je toch niet?! Lees meer.

Wanneer 24-11-2018
Tijd 14.00 – 16.00 uur
Waar Gasterij de Bokkerijer. Bergstraat 1 in Sweikhuizen
Kosten Cursisten € 10,- p.p. / Cursist met partner € 15,-

Aanmelding vindt plaats op volgorde van inschrijving. Wees er snel bij als je zeker wilt zijn van een plekje, want vol is vol.

Schrijf hier in voor de informatieavond

Oudejaarswandeling

Ook dit jaar wordt door Hondenschool Limburg weer de jaarlijkse OUDEJAARSWANDELING georganiseerd. Dit jaar in een prachtig wandelgebied op de Mechelse heide (B). We wandelen rustig, waardoor ook puppy’s zonder probleem mee kunnen! Halverwege is er een kleine pauze met een opwarmertje en iets lekkers.
Cursisten, oud-cursisten en familie en vrienden kunnen deelnemen. Tijdens de wandeling wordt een leuke activiteit georganiseerd. Honden blijven aangelijnd! (Flexi-lijnen zijn niet gewenst). Na afloop is er gelegenheid tot gezellig napraten en borrelen. En als je wil kun je ook iets eten. Alles is dus goed geregeld! Lees meer.

Wanneer 22-12-2018
Tijd Verzamelen vanaf 9.30 uur. Vertrek stipt 10.00 uur (duur 1 – 1,5 uur)
Waar ’t Salamanderke. Joseph Smeetslaan 276 in Maasmechelen
Kosten € 7,50 p.p. voor (oud-)cursisten en hun partner. Familie en vrienden € 10,- p.p.

Schrijf hier in voor de Oudejaarswandeling

Het team van Hondenschool Limburg wenst alle cursisten en honden vanaf deze plek alvast een super goed en veilig uiteinde en een geweldig leuk hondenjaar toe voor 2019!

Godfried, Yassmin, Daphne, Meanne en Eva.