Wat leuk! Je wil een Proefles van de Puppycursus!

Op een proefles kun je ervaren hoe onze Puppycursus je bevalt. Je wil natuurlijk de beste en leukste plek voor je puppy! Qua aanpak, de betrokkenheid bij jouw vragen, onze kennis van zaken. Maar vooral ook of er een leuke sfeer is om met je puppy aan onze Puppycursus deel te nemen.
Een proefles geldt gelijk als de eerste les van de ‘echte’ puppycursus. Daarom is de proefles niet gratis. In totaal bestaat de Puppycursus uit 5 lessen. Schrijf je na de proefles in voor de gehele cursus, dan krijg je de kosten van de proefles retour. 

Na afloop van de proefles ontvang je een email met een vouchercode. Deze vouchercode vul je in op het inschrijfformulier van de ‘echte’ Puppycursus. De kosten voor de proefles worden dan verrekend. Je bent met je puppy van harte welkom! 

  • Inschrijven Proefles Puppycurusus.


  • Persoonsgegevens


  • Gegevens hond


  • Datumnotatie:DD slash MM slash JJJJ
  • 0,00 €
    Je krijgt een voucher per email toegestuurd. Wanneer je inschrijft voor de 'echte' puppycursus, krijg je daarmee € 15,- korting.

Vragen aangeduid met een * zijn verplicht. Met het verzenden van dit formulier bevestig je dat de door jou ingevulde gegevens correct zijn.

Kamer van Koophandel: 14122399. BTW nummer: NL073621250B01. Handelsnaam: Godfried Dols Hondenschool. Correspondentieadres: Rijksweg Zuid 128C, 6161BS, Geleen.

Deelname voorwaarden

Kennelhoestenting
Voor deelname van de puppystartcursus moet je hond ingeënt zijn tegen kennelhoest door middel van een zogenaamde neus-enting. Die werkt namelijk vrijwel direct, en dus kan je puppy direct op cursus. Raadpleeg vandaag nog je dierenarts of bel Godfried voor advies (06-22227390).

Inschrijving
Nadat je het inschrijfformulier geheel hebt ingevuld klik je onderaan op “Inschrijving versturen”. Je ontvangt automatisch een email met aanvullende informatie op het opgegeven e-mailadres. Je wordt automatisch doorgeleid naar het IDEAL betaalscherm. Daar kun je de cursuskosten via je eigen bank op een veilige wijze afhandelen.

Planning
Na versturen van het inschrijfformulier en correct afhandelen van de betaling, is de inschrijving definitief. Je inschrijving wordt dan opgenomen in de planning. Je krijgt automatisch bericht (e-mail, sms, telefoon) wanneer de cursus gepland is. Lesdata, lestijd en de toegewezen docent worden dan aan je doorgegeven.
Heb je in het tekstveld op het formulier een voorkeur opgegeven (bijvoorbeeld lestijd of de lesdag) dan houden we daar (zo mogelijk) graag rekening mee. Aan de opgegeven voorkeur voor lestijd kun je echter geen rechten ontlenen.