• Inschrijven Frisbeecursus


  • Persoonsgegevens


  • Gegevens hond


  • DD slash MM slash JJJJ
    * Na inschrijving nemen we contact op om datum en tijd af te spreken voor de eerste les. * De reistijd/km-vergoeding (vice versa) wordt vanaf standplaats Eys berekend en wordt per les afgerekend.
  • € 0,00

Vragen aangeduid met een * zijn verplicht. Met het verzenden van dit formulier bevestig je dat de door jou ingevulde gegevens correct zijn.

Kamer van Koophandel: 14122399. BTW nummer: NL073621250B01. Handelsnaam: Godfried Dols Hondenschool. Correspondentieadres: Rijksweg Zuid 128C, 6161BS, Geleen.

Deelname- en annuleringsvoorwaarden

Inschrijving
Nadat je het inschrijfformulier geheel hebt ingevuld klik je onderaan op “Inschrijving versturen”. Je wordt automatisch doorgeleid naar het IDEAL betaalscherm. Daar kun je de cursuskosten via je eigen bank op een veilige wijze afhandelen.

Planning
Na versturen van het inschrijfformulier en correct afhandelen van de betaling, is de inschrijving definitief. Je inschrijving wordt dan opgenomen in de planning. Er wordt telefonisch contact opgenomen om de eerste les te plannen (ma – vr tussen 9.30 en 16.30 uur).

Annulering
Indien je om één of andere reden tijdelijk niet kunt deelnemen aan de cursus, plannen wij je graag op een voor jou geschikter moment. Er vindt -ongeacht de reden- géén restitutie van cursusgeld plaats. Door het versturen van het Inschrijfformulier ga je akkoord met deze voorwaarden.