• Inschrijven Privé Juniorcursus


  • Persoonsgegevens


  • Gegevens hond


  • DD slash MM slash JJJJ
  • * Na inschrijving nemen we contact op om datum en tijd af te spreken voor de eerste les. * De reistijd/km-vergoeding (vice versa) wordt vanaf standplaats Eys berekend en wordt per les afgerekend.
  • € 0,00

Vragen aangeduid met een * zijn verplicht. Met het verzenden van dit formulier bevestig je dat de door jou ingevulde gegevens correct zijn.

Kamer van Koophandel: 14122399. BTW nummer: NL073621250B01. Handelsnaam: Godfried Dols Hondenschool. Correspondentieadres: Rijksweg Zuid 128C, 6161BS, Geleen.

Deelname- en annuleringsvoorwaarden

Inschrijving
Nadat je het inschrijfformulier geheel hebt ingevuld klik je onderaan op “Inschrijving versturen”. Je wordt automatisch doorgeleid naar het IDEAL betaalscherm. Daar kun je de cursuskosten via je eigen bank op een veilige wijze afhandelen.

Planning
Na versturen van het inschrijfformulier en correct afhandelen van de betaling, is de inschrijving definitief. Je inschrijving wordt dan opgenomen in de planning. Er wordt telefonisch contact opgenomen om de eerste les te plannen (ma – vr tussen 9.30 en 16.30 uur).

Bij verhindering of annulering
Indien je om één of andere reden tijdelijk niet kunt deelnemen aan de cursus, bijvoorbijld door vakantie of ziekte, plannen wij je graag in overleg op een voor jou geschikter moment.
Bij annulering tot en met 8 werkdagen voorafgaand aan de geplande start van de cursus wordt onder inhouding van annuleringskosten 75 % van het cursusgeld gerestitueerd. Bij annulering vanáf 7 werkdagen voorafgaand aan de geplande start van de cursus óf wanneer de cursus reeds is gestart, vindt ongeacht de reden geen restitutie plaats. Door het versturen van het Inschrijfformulier ga je akkoord met deze voorwaarden.