Het gedrag van je hond is een probleem – en nu?

Of het gedrag van je hond een probleem is bepaal je zelf. Daar heb je geen gedragsdeskundige voor nodig. Wel om het op te lossen.

Probleemgedrag bij je hond? Kom in actie!


Ondanks al de moeite die je gedaan hebt om je hond op te voeden en gehoorzaam te maken, kan het gebeuren dat het gedrag een  probleem wordt. Het gedrag groeit je boven het hoofd.
Dat kan veel oorzaken hebben. Soms is het ‘iets in de hond’. Vaker heeft het te maken met regels en structuur in het gezin.

Het kan gebeuren dat je liefdevol een hond geadopteerd hebt, en dat er -zonder dat je het wist- problemen meegereisd zijn.

Wanneer het gedrag van je hond niet meer acceptabel is, is het wenselijk een afspraak te maken voor een intakegesprek. Godfried Dols is al meer dan 20 jaar erkend gedragstherapeut en gespecialiseerd in relationele therapie; hij zoekt -en vindt- oorzaken en gevolgen binnen het gezin. Daar draagt hij dan ook oplossingen voor aan. Hij draagt de (merkbeschermde) geuzennaam de Hondentolk ® met recht!

Godfried is als geen ander in staat om de relatie tussen oorzaken en gevolg snel ‘spot-on’ helder te maken.
Zijn behandelingen kunnen vanuit vele disciplines oplossingen aandragen. Van klassieke gedragstherapie tot energetische behandelingen. Maar altijd zijn de behandelingen kortdurend en effectief. En daarmee betaalbaar voor elke beurs.

Wil je meer weten?


Kijk op Honden Gedragspraktijk de Hondentolk

DE HONDENTOLK HELPT !

deskundig – snel – betaalbaar

Ook al lijkt het probleem onoplosbaar, vrijwel altijd is het gedrag effectief en snel te veranderen.