Versterk de relatie met je hond

Gevorderdentraining (doorlopend)

De opvoeding heeft met de Puppy-, Basis- en Pubercursus een goed fundament gekregen. Nu is het zaak de relatie tussen jou en je hond verder te versterken in een gevorderden cursus.  Er wordt serieus gewerkt aan het verbeteren van gehoorzaamheid. Ook worden vele oefeningen nu met elkaar verbonden tot een zinvol geheel. Of het gezamenlijk met andere cursisten werken aan een onderling bepaald doel.  En daarmee aan de relatie die je hebt. Plezier, enthousiasme, controle en samenwerking zijn hoofdthema’s. De docent heeft vanzelfsprekend ruim voldoende kwaliteiten om de diverse trainingsniveau’s te kunnen aansturen.

Cursusopzet

De Gevorderdentraining is een groep cursisten van verschillend trainingsniveau. Dat is inspirerend en je leert veel van elkaar. Iedereen die de Pubercursus gevolgd heeft kan deelnemen. Deze training wordt aangeboden in drie cursusabonnementen van ¼ jaar, ½  jaar en een heel jaar.  (Niet gevolgde lessen kunnen niet worden ingehaald). 

Eindelijk erkenning! Ik ben toegelaten tot de gevorderdencursus!

Welk abonnement kies ik?

In de Gevorderdentraining komt een veelheid aan oefeningen bod. Op zichzelf staande oefeningen, maar vooral ook combinaties die het trainen super leuk en interessant maken. Van zowel jou als van je hond wordt daarom serieuze training verwacht om resultaten te kunnen scoren. Om je doelen te bereiken heb je meer tijd nodig dan in de voorgaande cursussen. Cursisten die hun training minimaal 1 jaar continueren boeken de beste resultaten. En daar is het je toch om te doen!

Daarom bieden we 3 abonnementsvormen aan die je de gelegenheid geven een voor jou passende -en prijsgunstige- keuze te maken.

KWARTAALABONNEMENT
12 Lessen
€ 180,-

JAARABONNEMENT 
47 Lessen
 Van € 705,- voor € 425,-
(Plus 10 % korting op een consult
in praktijk de Hondentolk ®)

HALFJAARABONNEMENT
23 Lessen
Van € 345,- voor € 310,-

Inhoudelijke informatie over de gevorderdencursus

Onze aanpak:

  • Individuele training binnen de cursusgroep.
  • Het trainingsniveau en leersnelheid aangepast aan de combinatie.
  • Clickertechniek maximaal leren benutten.
  • Inspelen op persoonlijke wensen van cursisten.
  • Zowel praktische als funoefeningen.
  • Geen examens, dus geen prestatiedruk.
  • Certificaat van deelname.