Hondenschool Limburg is dé specialist
in Puppyopvoeding!

Puppycursus op zaterdagochtend

Hondenschool Limburg en Gedragspraktijk de Hondentolk van Godfried Dols zijn in de afgelopen 30 jaar een begrip in Limburg geworden. Heel specifiek als het gaat om puppy opvoeding in onze puppycursus. En dat is niet zomaar!
“We richten ons specifiek op het opvoeden van puppy’s en jonge honden in gezinnen. Maar ook op het herstellen van relaties waarin het gedag van de hond problemen oplevert.

Godfried: De relatie tussen gezin en hond zie ik als een ouder-kind relatie. Het opvoeden van je puppy is (in eerste instantie) véél belangrijker dan het trainen van gehoorzaamheid. 
Daarom zeg ik: Relatie gaat vóór prestatie, en.. gehoorzaamheid is een logisch gevolg van opvoeding!” 

Cursussen bij Hondenschool Limburg zijn ánders. Onze cursussen richten zich niet primair op op het aanleren van gehoorzaamheid maar op het opvoeden van uw hondje. Aan het einde van onze cursussen zijn ook geen examens, dat zorgt slechts voor grote stress en prestatiedruk. En daar hebben veel mensen al meer dan genoeg van in hun leven.

“De Hondentolk is bekend om zijn moderne visie op de relatie tussen mens en dier. Hij staat voor een diervriendelijke aanpak en heeft grote vakkennis en inzicht en ervaring  in relationele kwesties tussen mens en dier. Hij heeft een heldere no-nonsense aanpak”.

Deze visie is de kracht van de hondenschool Limburg. Juist daardoor scoren onze cursussen succes. We zijn er van overtuigt dat onze vooruitstrevende visie juist hét verschil maakt dat jij zoekt.

Opvoeden van je puppy in 3 stappen.
Om je puppy goed op te leren voeden tot een volwassen en fijne huisgenoot is het van belang dat je de opvoed-route in 3 stappen van de Hondentolk volgt:

Volg je deze drie cursussen stapsgewijs, dan maak je maximaal gebruik van alle kennis, ervaring en leermomenten die Hondenschool Limburg je biedt. Daarna kun je deelnemen aan een cursus van je keuze uit ons leuke cursusaanbod.

Hulp nodig om de juiste cursus te kiezen?
Bel de Hondentolk
06-22227390