Hondenschool Limburg is dé specialist
in Puppyopvoeding!

Prive Puppycursus bij jou thuis

GODFRIED DOLS is als hondentrainer en gedragstherapeut  in de afgelopen 30 jaar een begrip in Limburg geworden. En dat is niet zomaar! Opvoeding en training van puppy’s is zijn DNA. Hij koppelt grote vakkennis, 30 jaar ervaring en talent voor het vak in zijn lessen. In 2020 stopte hij na 30 jaar met het geven van groepscursussen. Om echt kwaliteit te kunnen leveren geeft hij uitsluitend nog PRIVÉ PUPPYCURSUS.

Godfried richt zich specifiek op de opvoeding en training van puppy’s en jonge honden in gezinnen. Dus ook bij jou thuis! Ook op het herstellen van relaties waarin het gedag van de hond problemen oplevert is onze specialiteit.

Godfried: De relatie tussen gezin en hond zie ik als een ouder-kind relatie. Het opvoeden van je puppy is (in eerste instantie) véél belangrijker dan het trainen van gehoorzaamheid. 
Daarom zeg ik: Relatie gaat vóór prestatie, en.. gehoorzaamheid is een logisch gevolg van opvoeding!” 

Cursussen bij Hondenschool Limburg zijn ánders. Onze cursussen richten zich niet primair op op het aanleren van gehoorzaamheid maar op het opvoeden van uw hondje. Aan het einde van onze cursussen zijn ook geen examens, dat zorgt slechts voor grote stress en prestatiedruk. En daar hebben veel mensen al meer dan genoeg van in hun leven.

“De Hondentolk is bekend om zijn moderne visie op de relatie tussen mens en dier. Hij staat voor een diervriendelijke aanpak en heeft grote vakkennis en inzicht en ervaring  in relationele kwesties tussen mens en dier. Hij heeft een heldere no-nonsense aanpak”.

Deze visie is de kracht van de hondenschool Limburg. Juist daardoor scoren onze cursussen succes. We zijn er van overtuigt dat onze vooruitstrevende visie juist hét verschil maakt dat jij zoekt.