BBQ-wandeling 6 oktober 2019

Hondenschool Limburg organiseert een super gezellige en smákelijke BBQ-Wandeling in het prachtige Limburgse heuvelland. Ook puppy’s kunnen mee; er zijn voldoende rustmomenten. De honden blijven aangelijnd en we houden natuurlijk de omgeving schoon. Tijdens de wandeling kun je meedoen aan een honden-kennis-Quizzz. Uit de formulieren waarop alle antwoorden goed zijn wordt een winnaar gekozen. Een cadeau ligt dan klaar.

Verzamelen voor de wandeling:
We verzamelen om 15.00 uur op het adres Eijserheide 13A, Eijserheide (Gemeente Gulpen-Wittem). Vertrek is precies om 15.30 uur. Ben dus op tijd aanwezig. De wandeling is geschikt voor volwassen honden en puppy’s en duurt ongeveer 1-1,5 uur. Is je puppy echt nog klein, draag hem/haar dan mee in een rugzakje!

BBQ locatie:
Aansluitend aan de wandeling wordt de BBQ gehouden in de tuin van docent-stagiaire Patricia op het adres Eijserheide 13A. Precies, dáár waar we ook vertrokken voor de wandeling. De honden kunnen worden geparkeerd in de aanwezige manege-bak. Om op zeker te spelen mbt de weergoden hebben we een grote partytent opgezet!

BBQ-pakket:
Op het inschrijfformulier heb je de keuze uit 3 BBQ pakketten: Met vlees, met vis en Vegetarisch. Er is voldoende keuze. Ook voor salades, sauzen, stokbrood, fris en (alcoholvrij)bier is gezorgd. Iedere deelnemer krijgt 2 consumptiebonnen voor drank. Losse consumpties kosten € 2,- (contant te voldoen).

Parkeren:
Je kunt je auto parkeren aan het begin van het dorp Eijserheide, bij het kapelletje. 

Aanmelden:
Aanmelden voor deelname is noodzakelijk ivm de catering. Deelname kan alleen door (oud)cursisten en hun partner. Kinderen, familie of vrienden kunnen niet deelnemen. Kom je alleen met je hond, dan betaal je € 5,- deelnamekosten (buiten de kosten voor je BBQ keuze). Komt je partner mee dan betaal je samen € 8,00. LET OP: Er kunnen maximaal 25 deelnemers inschrijven. 
Sluitingsdatum inschrijving is 30 september 2019.

We hopen veel viervoeters te mogen begroeten. Tot binnenkort!

Team Hondenschool Limburg.
Godfried, Patricia en Laura.