BBQ-wandeling 3 november 2019

Hondenschool Limburg organiseert een super gezellige en smákelijke BBQ-Wandeling in het prachtige Limburgse heuvelland. Ook puppy’s kunnen mee; er zijn voldoende rustmomenten. De honden blijven aangelijnd en we houden natuurlijk de omgeving schoon. Tijdens de wandeling kun je meedoen aan een honden-kennis-Quizzz. Uit de formulieren waarop alle antwoorden goed zijn wordt een winnaar gekozen. Een cadeau ligt dan klaar.

Verzamelen voor de wandeling:
We verzamelen om 14.00 uur op het adres Eijserheide 13A, Eijserheide (Gemeente Gulpen-Wittem). Vertrek is precies om 14.30 uur. Ben dus op tijd aanwezig. De wandeling is geschikt voor volwassen honden en puppy’s en duurt ongeveer 1-1,5 uur. Is je puppy echt nog klein, draag hem/haar dan mee in een rugzakje!

BBQ locatie:
Aansluitend aan de wandeling wordt de BBQ gehouden in de tuin van docent-stagiaire Patricia op het adres Eijserheide 13A. Precies, dáár waar we ook vertrokken voor de wandeling. De honden kunnen worden geparkeerd in de aanwezige manege-bak. Om op zeker te spelen mbt de weergoden hebben we een grote partytent opgezet!

BBQ-pakket:
Op het inschrijfformulier heb je de keuze uit 3 BBQ pakketten: Met vlees, met vis en Vegetarisch. Er is voldoende keuze. Ook voor salades, sauzen, stokbrood, fris en (alcoholvrij)bier is gezorgd. Iedere deelnemer krijgt 2 consumptiebonnen voor drank. Losse consumpties kosten € 2,- (contant te voldoen).

Parkeren:
Je kunt je auto parkeren aan het begin van het dorp Eijserheide, bij het kapelletje. 

Aanmelden:
Aanmelden voor deelname is noodzakelijk ivm de catering. Deelname kan alleen door (oud)cursisten, hun partner en familie. Kom je alleen met je hond, dan betaal je € 5,- deelnamekosten (buiten de kosten voor je BBQ keuze). Komt je partner mee dan betaal je samen € 8,00. LET OP: Er kunnen maximaal 25 deelnemers inschrijven. 
Sluitingsdatum inschrijving is 31 oktober 2019.

We hopen veel cursisten met hun viervoeters te mogen begroeten. Tot binnenkort!

Team Hondenschool Limburg.
Godfried, Patricia en Laura.