• Persoonsgegevens

  • Gegevens hond

    LET OP: * De Puppycursus wordt uitsluitend op zaterdagochtend gegeven.
    * Uitsluiting van één van de lesdagen beperkt de planningsruimte tot de helft. Het kan ervoor zorgen dat je langer moet wachten eer jouw cursus van start gaat! We doen echter ons uiterste best je zo snel mogelijk te laten beginnen!
  • De Puppycursus wordt uitsluitend op zaterdagochtend gegeven.
  • 0,00 €

Kennelhoestenting
Voor deelname van de puppystartcursus moet je hond ingeënt zijn tegen kennelhoest door middel van een zogenaamde neus-enting. Die werkt namelijk vrijwel direct, en dus kan je puppy direct op cursus. Raadpleeg vandaag nog uw dierenarts of bel Godfried voor advies (06-22227390).

Inschrijving
Nadat je het inschrijfformulier geheel hebt ingevuld klik je onderaan op “Inschrijving versturen”. Je ontvangt automatisch een email met aanvullende informatie op het opgegeven e-mailadres. Je wordt automatisch doorgeleid naar het IDEAL betaalscherm. Daar kun je de cursuskosten via je eigen bank op een veilige wijze afhandelen.

Planning
Na versturen van het inschrijfformulier en correct afhandelen van de betaling, is de inschrijving definitief. Je inschrijving wordt dan opgenomen in de planning. Je krijgt automatisch bericht (e-mail, sms, telefoon) wanneer de cursus gepland is. Lesdata, lestijd en de toegewezen docent worden dan aan je doorgegeven.
Heb je in het tekstveld op het formulier een voorkeur opgegeven (bijvoorbeeld lestijd of de lesdag) dan houden we daar (zo mogelijk) graag rekening mee. Aan de opgegeven voorkeur voor lestijd kun je echter geen rechten ontlenen.

Annulering
Indien je om één of andere reden op de geplande data of lestijd niet kunt deelnemen aan de cursus, plannen wij je graag op een voor jou geschikter moment. Bij annulering kun je iemand aandragen die jouw cursus overneemt. Er vindt -ongeacht de reden- géén restitutie van cursusgeld plaats. Door het versturen van het Inschrijfformulier ga je akkoord met deze voorwaarden.

Vragen aangeduid met een * zijn verplicht. Met het verzenden van dit formulier bevestigd u dat de door u ingevulde gegevens correct zijn.

Kamer van Koophandel: 14122399. BTW nummer: NL073621250B01. Handelsnaam: Godfried Dols Hondenschool. Correspondentieadres: Rijksweg Zuid 128C, 6161BS, Geleen.